Tot nu toe gaat alles heel goed. We hebben een goed hotel en de trainingen gaan ook goed. Ze zijn wel zwaar maar dat had ik ook wel verwacht.

Het is wel jammer dat maar een paar jongens een beetje Engels kunnen want nu kan je niet echt dingen vragen. Ik vind het wel gek dat de trainer steeds met de stok loopt. Maar hij gebruikt m tot nu toe alleen om mensen vooruit te duwen als ze moe zijn.

Met fiets en looptrainingen kan ik ze nog wel aardig bij houden maar met ijstrainingen kunnen de Koreanen het wel langer volhouden. Maar ze zijn volgens mij ook wat ouder als ons. Ik denk dat ze tussen de 17 en 19 zijn.

We gingen zaterdag naar een honkbalwedstrijd. We dachten we kopen daar wel kaartjes want ze spelen bijna elke dag dan zal het vast wel niet zo druk zijn. Wij naar balie toe hebben ze alleen nog maar staanplaatsen. “Goeie”. Maar toen kwamen we een vrouw tegen die gunde ons zitplekken. Komen we het stadion in, was het zo vol dat we op de trap moesten zitten. Na een tijdje gaat dat vervelen dus hadden we wat gegeten en waren we weggegaan.

Zondag naar Lotte World was ook wel “goeie”. Ze hadden ook gewoon achtbanen binnen. Dat was wel erg. Het was wel druk dus waren we maar in een paar dingen geweest.

Laats!